Saturday, July 23, 2011

Entry Ringkas

bukan takde cerita, tapi khamis pergi makan2 dengan kawan2 kat Istana Bamboo,
Jumaat sakit gigi berlubang nak kena tampal kena tunggu surutla...siap demam tak dapat tidur nyenyak. hari ni baru dapat ambil kereta setelah seminggu kat bengkel untuk dicat baru. cerita pasal kereta dekat My Other Blog.

tak sabar tunggu esok nak dapat hadiah dari zcat. huhu..bukan dia tanak bagi masa sambut birthday aku hari tu, tapi aku yang mintak tangguh. ada siapa2 mintak tangguh birthday present macam aku tak? takde kot...hahahaha...
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. tangguh hadiah dapt special la tu kan nok

    ReplyDelete
  2. haha..kalau dapat pasti ku tunjukkan yer..

    ReplyDelete
  3. ada...hadiah ku mintak tangguhkan lagi sampai masa yang sesuai baru mintak

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.