In

Jeng..jeng..jeng....

bukan gonjeng, apatah lagi hanjeng..

okla bulan ni memang banyak aku spent duit. orang yang spent banyak kat aku pun ada....

aku memang bersyukur sebab rezekiku murah, harap tak jadi insan yang lupa daratan, lupa asal-usul, lupa hidup zaman susah..sebab semua tu...tanpanya aku tak jadi orang yang bersyukur..

buat emak, doa dari beliau paling mustajab...sentiasa doakan yang baik2 untuk anak daranya yang seorang ini..

untuk kawan2 yang mengeluarkan sejumlah wang belanja untuk memberikan aku hadiah, terima kasih tak terhingga.

update cerita hadiah yang paling baru dapat next entry la gamaknya....punyalah lama aku idamkan selama ini...kali ni baru dapat..

baby pun dah bercat baru dan siap berpolish bagai...mesti kena menjaga dengan penuh kasih sayang..sian dia hujan abis kena mandi kaw2...hihi...



Related Articles

4 comments:

  1. jeng jeng cepat la tunjuk hadiah dalam gengaman

    ReplyDelete
  2. ratu; yang penting tahu bersyukur dan tak tamak

    mimy; hahaha ko pulak yang tak tahan yer

    ReplyDelete
  3. rezeki datang dari Tuhan, berterima kasih kepada Tuhan jugak. yang penting jangan riak, Dia boleh tarik balik kenikmatan bila2 masa je...ingat tu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...