In

Bingit

selepas isi perut...tadah telinga dengar konsert sambut tahun baru yang bingit. adakah itu salah satu faktor telinga aku berdenyut sehingga hari ini? layan. tak tahan..balik. hahahah.

kami duduk betul2 bawah stage yang mengawal bunyi, 3D animation..

kat sini tak ramaila yang bertudung. tempat tak sesak itu yang relax je



agaknya berapa kos bunga api ni ya?
kamera zcat dah tak berfungsi dengan baik. kami guna kamera mama dia. lepas tu bateri kong pulak. last2 HP SE aku ni jugak yang berjasa!

Related Articles

4 comments:

  1. kdg2 ratu mmg ske gak gi tempat2 camni...saje relax2kan diri kan...

    ReplyDelete
  2. aku lagi la beb tahun baru duk umah je...bunga api ke..bingit ke aku tak amik tau..kera sumbang sudah..hihi

    ReplyDelete
  3. me rileks jer kat rumah...
    usha2 skit2 jer bunga api yg ada kat area nie :)

    ReplyDelete
  4. aku dah tak behi dengan tempat2 havoc ni

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...