Wednesday, January 25, 2012

Sotong Bakar

setelah berjalan2 menyusur pantai, melihat sunset dan keadaan ombak laut memukul genting batu, zcat dah aim lama rupanya nak makan sotong bakar. maka kami hadapla makan sotong bakar malam tu.

RM10 - kecil, kalau besar RM20

sedaps, tapi aku tak makan banyak

sebab aku nak makan otak2. terhangus pulak tu RM3 untuk 5 keping

mengantuk okay!

dia senyum gembira.

inilah satu2nya kedai sotong bakar di Pantai Morib. orang beratur la nak membeli.

Previous Post
Next Post

About Author

9 comments:

  1. entry ko ni jahattttttttt...buat aku nak sebab nampak best...motip bila nak pegi??

    ReplyDelete
  2. ko mampu ke nak pergi skrg? motip..sila pergi lepas pantang. ada gak alasan ko nak jenjalan kan..hehe

    ReplyDelete
  3. sotong bakar kering yer..xpernah plak mkn sotong mcm tu...

    ReplyDelete
  4. hanim; hehe pelik tapi sedap..dan mahal la...huhu

    ReplyDelete
  5. morip oh morip...teringin sekali nak pegi

    ReplyDelete
  6. bole cari kami d baazar ramadhan ttdi pada kali ini :)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.