In

Multi-Purpose Insurance Run 2012

jam 4:30 pagi kena bangun mandi ambil zcat. ni waktu yan sesuai untuk pastikan kami sampai ke tempat larian seawal jam 7 pagi. tapi flag off jam 7:20 pagi untuk kami yang mengambil bahagian 6km.

telur setengah masak? lupakan je. takde. jadi lepas subuh makan oreo dengan minum air 100+. larian kali ni bertempat di Padang Merbok. masa nak parking pun payah. dah penuh tempat. nasibla kereta kecil.

tak nyenyak tidur semalam. on the way pun ambil kesempatan nak tidur lagi

sampai rumah dia, suruh dia drive. aku mengantuk. nasib jalan lengang jam 5 pagi keluar rumah


5km dapat sijil penyertaan je. 12km dapatla medal.

goodie bag 1 biji pisang, 1 biji limau mandarin, satu bungkus roti sosej tajaan High 5 dan sebotol air mineral. jadilah kan. itupun dapat makan cereal free, minum milo sejuk 2 cawan, ada 100+, ice cream nestle, nescafe sejuk. uhh.. mewah2. ada cabutan bertuah..tapi kami tak bertuah. alhamdulillah selesai berjalan 6km. aku tak mampu lari sebab baru baik demam 5 hari. badan letih2. aku berjaya tamatkan perjalanan selama 1 jam 2 minit.

Related Articles

2 comments:

  1. kitorang jalan2 jelah... lari sikit2 je..berbukit-bukau padang merbok tu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...