Tuesday, January 24, 2012

Pantai Morib

cuti raya cina, aku takde plan nak kemana-mana. tiba2 aje zcat ajak menuju ke Pantai Morib.

arah tujuan GPS pada 23 January 2012
selepas zuhur, kami pergi makan dulu di Saba', Cyberjaya. selepas asar di Masjid Besi, barulah kami bertolak. 

Putrajaya, kami lambai bye-bye

Pekan Banting

hehe, nak lebih besar sila klik ya

mencari parking. orang agak ramai di waktu hampir maghrib

tandas awam. mandi 50sen. kencing berak 30 sen. tapi lecah sikit hari tu.







kami maghrib di masjid berdekatan. jalan kaki je dari tempat parking. dekat sangat. bila dah masuk kawsan masid, memang penuh kereta. malang hari tu, pili air tandas wanita tak berfungsi baik. nasibla aku takde nak kena membuang apa2 masa itu.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. kejap nya ko balik kg?? oo nak dating yer..haha

    ReplyDelete
  3. mimy; hey mak aku yang nak balik cepat2 sebab nak tengok kawan aku kawin okayyyyy..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.