In

Valentino Creations

pagi2 mak dah bangun. aku pulak bila buka mata tak dengar apa2 mulalah risau. biasa keseorangan, dah berduaan ni tak dengar suara rasa pelikla pulak. aku pun bangun la sambil terpisat2 mata tengok mak tengah melipat kain baju aku dari bakul. ye aku payah sikit nak lipat kain. malasnya..

dah bangun, aku pun panaskan lauk kenduri semalam. mak nak makan...aku pun makanla sekali even aku ni bukan orang yang jenis makan jam 8 pagi!

dah makan semua, mak aku dah siap2. sebabnya nak jalan2 sebelum abang aku datang ambil jam 12 tengahari. mak kata jom keluarla bosan tunggu.

aku pun bersegeralah mandi....

maka kami menuju ke Carrefour Ampang. baru je nampak pekerja masuk tengah kemas2 barang. agak2la kan Tahun Baru Cina, mestilah semua macam malas2 nak kerja. hahahah.

okayla mak mari kita menuju ke Jaya Jusco AU2. senang cerita..disebabkan semalam gagal nak ke Nilai 3 kerana hujan lebat, maka kenalah bawak mak jalan2 supaya dia tak rasa bosan.

elok2 je masuk JJ, kami dapay limau mandarin seorang 2 biji. mak bukan main suka. nak cakap Gong Xi Fat Chai pun tak jadi kata mak, sebab yang bagi tu Melayu. heheheheheh.

oklaylah jom segera ke tingkat atas. dah alang2 datang sini, aku nak cari long pants. sejak2 tengok fashion yang sesuai dengan bentuk tubuh aku ni, aku pun nak cari yang sesuai aje..tak jumpa yang berkenan..mak pulak cakap, aku berkenan dengan beg hitam..sudah...

aku pun tolong mak memilih. mak pilih paling murah. RM199.90. ooooo pandaila mak..sebab ada diskaun 70%!

dah pilih2...aku pun berkenan 1 beg, tapi aku tak mahu belilah sebab aim aku nak seluar. seluar2 kerja banyak dah tak muat. aku dah tukar saiz extra ni. hahaha..

mata mak..menengok mata aku yang berkenan 1 beg. aku cakap beg ni mahal!!!!..mak aku cakap, ambik je dah suka kan...aish..mak nak belanja je bunyinya...hahahah..nakal..nakal...

petangnya, aku terus bergaya..dan hari2 seterusnya. heheheh. terima kasih emak...muahsss..
ko maafkan jelah. ini hasil kamera Olympus mama zcat. trend tahun ni pink pale, itu pasal aku terberkenan...RM339.90..jangan harap aku nak pow mak kalau takde diskaun okay!

Related Articles

10 comments:

  1. after less 100 plus la..ok la tu...mak nak bagi amik je..macam peel mak aku gak..hihi

    ReplyDelete
  2. valentino mmg cantik2 kdg2 design dia.rega mmg ble tahan kalau takde less.cantik beg tu comei je...bis tak jd bli suo ke...ehehe...

    ReplyDelete
  3. bestnya mak...ye kot kan mak2 mmg mcm tu..mak sy pun kata kalu kenan amik jer...heheheee

    ReplyDelete
  4. kakcik; mak dapat duit lebih hasil buah kelapa sawit,..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  5. mimy; ooo mak ko pun suka blanja ko kan...

    ReplyDelete
  6. ratu; tak jumpa suor la....itu yg beli beg, haha

    ReplyDelete
  7. hanim; mak nak belanja..memang kena ambik. akekekeke...

    ReplyDelete
  8. tak sia2 ko jeling lama2 bag tu, terus berada di lengan ku kini...ahaks

    ReplyDelete
  9. ann, hahaha....aku rasa bangga bawa hadiah mak ni ke mana2. tak rasa macam aku sendiri keluarkan duit beli beg. mak beli feel lain macam sikit

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...