Tuesday, January 3, 2012

Peleburan

sempena nak memulakan kerja di tahun 2012, aku mengambil kesempatan membeli kasut ketika YES masih berlangsung di Metrojaya, Sungei Wang.

RM319.00

lepas diskaun 60% jadi RM127.60

ini kasut kedua brand Snowfly yang aku beli. aku amatla sukakan kelembutan kulit kerbaunya. puas juga menjelajah shopping mall. dari Parkson, Tang, Isetan sehinggalah ke Metrojaya. dan akhirnya aku beli di Metrojaya sebab warna hitam yang aku nak ada. dan diskaun memang agak tinggi bagi Snowfly.

nak beli kasut harga mahal kenalah bersabar pergi dari satu kedai ke satu kedai yang lain. sebab di Parkson diskaun 30%, Tang 50%, Isetan 40%. aku sebenarnya dah penat sangat mencari kasut yang sesuai dengan jari2 kaki aku yang panjang dan kembang. keselesaan memang penting. maka leburlah duit aku sambil dengan gembiranya aku menari2 di dalam kedai.
Previous Post
Next Post

About Author

3 comments:

  1. kasut mahal2 memang berbaloi beli masa sales kan sis...
    i nie susah gak nak cari kasut...
    kaki i kembang dan molat...

    ReplyDelete
  2. ko mmg suka snowfly kan..takpe mahal alah beli ...tp aku tak kenan so mmg tak in la ngan brand ni

    ReplyDelete
  3. wow mmg tau brand ni kasut dia mak aiiiii pk 10 kali pun tak approve lg nk bli.nak bli clark tu pun tak terbeli2.ehehe...tp takpe puas hati lg kalau kite bli skali skala.menang memakai...

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.