In

Restoran Vicchuda Tomyam

RESTORAN VICCHUDA TOMYAM
24 Jalan SS21/35, Damansara Utama, 
47400 Petaling Jaya, Selangor
Malaysia
03-7722-3481
OPEN 11AM-12MIDNIGHT
 
selepas mandi-manda..lapar pun menjelma. makanla ireland potato dulu. rakus je makan. lapar sangatla tu. kemudian kena pergi Bangi ambil Biyah hantar dia balik asrama di UIA Petaling Jaya. masa di sana kami untung dari segi masa sebab kalau terlewat pasti jammed. 1st day ibu-bapa keluarga hantar anak2, adik2, kakak-abang masuk Uni lepas cuti 3 bulan. aish. lapar ni.

kemudian solat di TTDI. masjid orang kaya...Kaya Iman... Amin..suka masjid ni. bersih dan terjaga..sorry to say masjid bawah jagaan PAS aku tak berkenan nak pergi sebab tak terjaga kebersihan terutama toilet!

oklah jom pergi..terletak berdekatan dengan Lebuhraya Damansara-Puchong, senang je nak cari. dari tepi jalan dah nampak. 

dah tak mampu



mampukan je


cara brokoli dimasak sangatla aku suka. masih crunchy. sedap pulak kuah dia tu walaupun nampak tak berwarna je kan






cedok nasila. makan 2 orang je pun dia letak nasi dalam bekas. bolehla tambah2.

tomyam campur.

aku dah tak boleh tunggu. nak makan terus lepas baca doa.
sebenarnya selain dari apa yang ditunjukkan kami ada order siakap stim. tapi punyalah sedap ikan tu sampai lupa nak ambil gambar. semua makanan berjaya dihabis licinkan. 

harga dibayar dalm RM60++. takde resit pulak nak tunjuk.

Related Articles

6 comments:

  1. Ok juga harganya... tapi layanannya lembab, ya? Macam tak ramai pelanggan je.

    ReplyDelete
  2. korang ni mana saja restoran korang jejak kan..masuk JJCM la

    ReplyDelete
  3. kakcik, masa ni hari ahad. lepas jam 2 petang gitu. taktahulah malam ramai ke tidak..

    ReplyDelete
  4. mimy, aku punya gambar biasa2 je. aku suka makan dan bagitahu harga. terpulang orang nak pergi ke tak. tapi memang sedap yo...hehe

    ReplyDelete
  5. boleh mencuba sebab aku tertarik sangat bila ko sebut pasal siakap stim tu...aku kan pencinta stim2 ni

    ReplyDelete
  6. ann ikan siakap hari tu kami dapat yang banyak isi. nikmatnya meratah....

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...