Tuesday, January 3, 2012

Pepper Lunch

PEPPER LUNCH
LOT 1.54 LEVEL 1
PAVILION KL
TEL: 603-2141 0228

tempat untuk pilihan lunch di Pavilion kali ni. ingat hot plate, ingat Pepper Lunch!

aku pilih beef fried rice RM15.50
zcat pilih chicken fried rice RM14.80
hot plate akan memasak makanan yang dihidangkan. macam masak atas hot stone. dulu2 makan di KLCC tahun 2002 tak silap aku.
tambahkan bahan perisa untuk nasi goreng yang lebih sedap
tambah RM4.80 add on air & 1 pilihan makanan tepi (side dishes). zcat pilih sup miso yang ada daun seaweed. sangat sedap.
aku pilih aiskrim vanila berkaramel. sedapnya aiskrim dia.
tiada sebarang tax dikenakan. happy.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. Masa makanan itu dihidangkan, dagingnya masih mentah ya?

    Harganya boleh tahan juga, jadi eloklah tak ada cukai lagi... :)

    ReplyDelete
  2. sodap la aku tengok sekerim tu....nak cubalaaa

    ReplyDelete
  3. aku try makan ngan member aku kat MV..aku tak leh terima la tekak ntah napa...tapi bila gaul aku tumpang makan sedap lak hehehe..aku just makan aiskrim dia je..

    ReplyDelete
  4. beef rice tu nampak cam sedap....kite masak sendiri ek nasinye tu?seronok tu...ratu tak pernah cuba lg makan style gini..

    ReplyDelete
  5. Aku pun cuba dkt pv...mmg sedap aku suka

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.