Tuesday, January 10, 2012

Fireworks











ke The Strand bukan pilihan asal untuk countdown new year. salah satu sebab zcat nak tengok kawannya menjadi DJ untuk konsert malam tersebut. tapi malam tu tak nampak pula kelibatnya. 

tak tahu konsert tamat bila. sebab kami balik jam 12:45 malam nak cari teh. 

teh sedap di Melaka Corner, 1 Utama tutup untuk renovation sampai 16 Jan 2012. kempunan.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. bunga api cantikk siot..tp aku dah tido la time ko layan..harap maklum

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.