In

Italiannies, The Curve

Laundry @ Italiannies, Lot G75 & 76
Ground Floor
Western Courtyard
The Curve,
No. 6 PJU 7/3
Mutiara Damansara
47800 Petaling Jaya, Selangor.

ya mahu makan spaghetti. tekak barat...hasil kesedapan makan oglio olio di kedai berhampiran The Strand hari tu, aku nak makan makanan yang sama juga..

ke The Curve la kita.






Strawberry Colada RM9.50. strawberry + banana + coconut

Lipton Ice Lemon Tea RM7.50 free flow - tawar aje......

shrimp alio RM19.90. that day buy 1 free 1 - jimatsssss..udang segar i like!
6% service tax & 10% service charge.
dah rasa, jadilah...aku takdela rasa hati nak kali ke-2. orang belanja, kita hadapkan aje....hehehe..

serius aku rindu oglio kat kedai berdekatan The Strand tu. aku pun tak ingat nama kedai aku pergi supper masa malam New Year. kuasa aku nak link2 kan ni...haha

Related Articles

6 comments:

  1. acu baru sekali je ke Italiannies nie...not bad la menu2 dia...

    ReplyDelete
  2. bagi tekak aku italiannies tak baper sedap...tak leh terima

    ReplyDelete
  3. xpernah try italiannies ni..takut plak nk cube..takut xsedap...sy suka carbonara

    ReplyDelete
  4. hanim; dalam buku menu, ada macam2 hidangan Itali la...

    ReplyDelete
  5. ann; pasta mesti ada...ini Italian restaurant. tapi served by local ya..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...