In

Exercise!

hasil google last week
lepas dah panaskan badan, baru boleh buat senaman lain.

dapat kupon 1 week pass tapi aku tak berminat nak pergi sana. seorang diri?

terus nak 3LB. RM13.80 1. 2? x 2 la..
video senaman untuk pear shaped body boleh lihat di sini. dari homepage blog itu, anda yang lain dari shape saya, boleh cari sendiri senaman apa yang sesuai dengan bentuk tubuh masing2. ingat, senaman seharusnya menyihatkan kita, bukan menyakitkan kita.

stay healthy. aku dah terlebih kilo. rasa macam obes pulak. erk.

Related Articles

6 comments:

  1. meh datang rumah, ada dump bell besar punye. aku memang tak usiklah hihihi

    ReplyDelete
  2. ratu; nak fit punya pasal kena paksa senam..itupun sangkut2. hehehe

    ReplyDelete
  3. ann; yang ini pun berat. 10x je aku boleh buat lepas tu next time pulak. hihi

    ReplyDelete
  4. minah exercise skrang..pehhhhhhh...lalala

    ReplyDelete
  5. mimy; gemuk sudah...asyik kena nasihat je.............faham2 jelahhh

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...