In

Stamp Diadora Guardian

nak kumpul ke 40 keping memang azab. tapi demi nak beli beg Diadora original pada harga diskaun sehingga 90% seperti diiklankan oleh Guardian, mampukan je..haha..

1 keping stamp setiap RM20 pembelian. bonus pembelian Star Buy dapat tambahan 1 lagi stamp bila membeli melebihi RM20? tambahan stamp bagi pembelian produk dicop Star Buy tidak boleh melebihi pemberian stamp bagi NETT Purchase.

stamp dikeluarkan bermula 10 nov 2011 - 22 mar 2012. penebusan dari tarikh 10 nov 2011 - 11 apr 2012. huhuhu..lama lagi...sempat kot??

ni ramai yang derma sebenarnya. nak ikutkan pembelian sendiri memang tidakla....
gambar di atas adalah beberapa hari lepas. hari ini masih kekurangan 14 stamps lagi. siapa nak derma? hehehe..mai2 roger...hehehehe..

Related Articles

5 comments:

  1. ratu dpt beli dah beg dukung diadora dgn harga rm19.90.tu pun bf adik ratu yg bg stem tu sme.ehehe.mmg cantik bag dia.

    ReplyDelete
  2. wah mimy.....hehe...bila aku nak jenguk kau ni.....aiyshhh

    ReplyDelete
  3. aku takdelah babe, jarang rupanya ke guardian

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...