In

Ajar Anak Motor Skills Dengan Non Toxic Kinetic Sand

Kinetic sand ni dah lama aku teringin nak belikan untuk Aqlan. Tapi tunggu umur yang sesuai. Patut umur 3 tahun ke atas tapi aku macam tak sabar sebab aku nak alihkan perhatian dia daripada ipad semata2.

Order dari Lazada je. 2kg kinetic sand, 14 acuan dan satu bekas boleh tiup angin sebagai base. Harga RM37.90 tapi ada kos pos sebab berat so kena tambah RM6.40. Aku beli barang online semua sampai ofis laki. Sebabnya walaupun aku ada kat rumah tapi laki galakkan guna alamat ofis dia. Jadi barang ni dah sampai petang Isnin, Selasa baru ambil.







Puas juga mengemas bila dia keluarkan pasir dari bekas tu.

Related Articles

2 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...