Tuesday, September 27, 2016

Mendobi Buat Kali Terakhir, Lepak Kat Garage Coffee BK5

Hari ni satu bakul je. Dah siap2 makan lewat petang tadi, lepas isyak baru pergi.

Tak ramai orang macam last Friday. Lega juga hehe.

Layan minum caramel coffee..mata buntanglah lepas ni.

Laki cakap murah sikit caj dobi. Tapi sebab minum kat kedai kopi hipster harga macam bayar last Friday punya cucian juga. Haha..

Air dia sedap...boleh datang lagi. Laki minum pina colada. Betul ke tak aku eja tapi ada nanas la dalam tu. Sedap...kata2 dari laki cerewet.




Ni pun sebelah kedai dobi jugak. Haha senangnyalah.

Percubaan nak buka pintu gagal. Abah dia nak simpan kain yang dah siap di dobi.


Layan ikan cencaru bakar lewat petang tadi..cecah tu suami buat. Balik kerja terus dia ke dapur. Aku lak tunggu nasi siap masak je masa tu.



Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. aku pulak kalau mendobi layan teh tarik je weh...dobi sebelah mamak sajo

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.