In Makan Luar

Hanjyuku Cheese Tart, Apasal Lagi Best Sangat Memakannya Kan?

Aku memang hantu tart sejak sekolah. mana2 tart aku nampak aku beli. Bermula dari tart telur yang harga cuma 40sen sampailah kemain mahalnya....

tapi tart Hokkaido ni aku tak pernah bayar. aku tahu makan je...laki sukala melayan..

tart ni full dengan inti. jadi bila makan satu cukuplah dulu. nak tambah lagi satu dah hilang keseronokan makan tart.

setahu aku tart ni 6 biji RM30. jadi makan satu..satu...satuuu....Aqlan pun suka makan.




Related Articles

0 comments:

Post a Comment

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...