In Public Amenities

Jalan2 Kat Taman Rekreasi Bukit Jalil, Belum Habis Explore

Petang jam 6 camtu kami bawak anak jalan2 lagi. Minggu ni 2x dah bawak dia. Tapi tetap nak pegang mainan. Bila tak bagi ngamuk2 plak.

Jauh juga jalan2. Aku pun berpeluh2. Turun bukit naik bukit. Tapi satu gambar pun aku tak ambik guna hp aku . Aku lebih enjoy jalan2.

Tapiiii sebenarnya ada jugak suruh laki ambil gambar kami satu sebab masa tu nak kena naik bukit. Ada pokok buluh cantik terlentok. Ni dia belum forwardkan gambar lagi...

Gambar2 ni dari whatsapp dengan laki..haha dia pulak yang beria2.



Balik laki beli aksesori untuk mesin basuh. Buat masa ni mesin duduk dalam bilik air bawah sebab area asal masih belum settle problem mak menti. Makan umpan je tapi tangkap tak dapat2 jugak..

Malam Aqlan kelihatan penat..hehe barulah dia tak terlompat2. Kalau takkkk adoi letih layan dia.

Related Articles

4 comments:

  1. Replies
    1. Kalau ko datang bukit jalil ko nampak construction shopping mall baru sebelah dia. Eh ko waze jelah kalau nak datang. Sekali sekala ko patut tukar angin gak. Ramai runners kat sini aku tengok.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...