Thursday, September 15, 2016

Jalan2 Sekitar Bandar Ipoh, Acara Makan Tak Habis2 Lagi

Pagi ni minum Koko + Kopi. Kemudian ke luar ke bandar Ipoh nak tengok2 mural arts di dinding2 bangunan lama. Mana yang mudah ada parking kami berhenti.

Baru sampai first stop, Aqlan dah tidur. Haha. Jadi aku je keluar dulu dan sebab parking sebelah tempat tu jadi kami keluar ambil gambar kejap. Bagilah chances kami nak bergambar. Haha.




Kemudian kami balik sebab cuaca makin panas. Badan aku pun dah rasa semacam. Baik mandi dan tidur sekejap.

Lepas asar kami ke Mydin. Mak mertua nak beli koko. Kemudian nak sambung ke Kamdar dah tak dan jadi cancel. Balik jelah mandi lagi. Panas weii.. balik rumah ada dokong satu kampit plastik kau..


Lepas isyak kami ke gerai yang kak ipar jadi tukang masak kat situ sekali lagi. Haha. Gerai ni kat jambatan Razaki. Arah ke Taman Golf.





Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.