In

Apakah Barang Yang Ada Dalam Beauty Kit Travel Pouch

Ketip kuku Daiso yang aku suka sangat tu dah start tak best digunakan akibat berkarat. Aku pun carilah balik set beauty travel yang pernah diberi Zcat zaman dolu2. Puas jugakla sebab banyak sangat barang dalam kotak simpanan. Benda tu kecil je. 😥😥😥

Kemudian bila dah buka baru perasan eh ada macam2 benda. Aku paling tahu ketip kuku je..









Related Articles

2 comments:

  1. Replies
    1. Haha bukan tahu sangat kegunaan dia. Kena cari info kat Beauty blogger luar negara.

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...