Friday, October 28, 2016

Makanan Kat Skohn Canteen Ni Sedap, Memang Semua Patut Dicuba

Malam kami dinner kat Skohn lagi. Sedap kan dan satu lagi ada play area untuk budak2 main. Aqlan sampai je terus kat situlah dia berteleku.

Bila makanan dah sampai barulah dia datang nak makan. Dan...dan dan tu duduk atas kerusi untuk makan.

Hari Jumaat semua pasta diskaun 30%. Setiap hari bekerja ada diskaun untuk jenid makanan berbeza if tak silap pandangan mata aku. So aku dan Aqlan ambil jenis tu. Jimat kan dan masih sedap...

Ayam dia dahla tender..pastu juicy. Aku nak belajar masak macam ni lah..

Amik kau udang punyalah besar nak sama saiz roti dah..

Ni Aqlan punya. Sedap berkrim..yumss

Takde Kid's menu tapi takpe sebab Aqlan memang suka pasta.. cheese..so bantai je hidangan orang dewasa. Tak habis kami settlekan. Membazir kalau biarkan.
Previous Post
Next Post

About Author

0 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.