Sunday, October 9, 2016

Jalan2 Di Tasik Empangan Putrajaya Punyalah Syok Nak Datang Lagi

Tak pernah ke sini. Sebab selalu nampak dari jalan raya je. Jadi hari ni bawalah Aqlan untuk bagi dia penat. Anak kami ni banyak tenaga. Kalau dia penat cepat sikit tidurnya dan kurang tantrum. Pulak2 kalau baru naik umur.

Jalan2 dan nampak playground bagi dia main kejap je. Sebab kami yang rasa penat kena jaga dia. Gelongsor pun tinggi. Tangga pun tak sesuai la untuk dia. Baik bawa jalan2 keliling tasik empangan.


The best moments is when you can sit with your son and chit chat like forever.

Bridge Aqlan...bridge. ini shoot kesukaan laki. 


Milo ais bungkus RM3. Haha.

Sebelum tu kami lunchtime
di Galleria, Putrajaya. Pertama kali datang sini dan pertama kali juga makan di Padi House. Aku makan beef masak lada hitam. Sedap gila ok.


Koay teow untuk laki

Chicken fingers untuk anak

Aku makan ini je. Kami order air sejuk je. 


Aku rekomen Padi House ni untuk lepak dari lunch ke hi tea. Kek2 dia pun menarik..boleh datang lagi. Harga berpatutan.
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. ari tu nak try mkn sini, tp xjadi..
    sebb tb2 je perut meragam..perfff

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Dah makan banyak..tiba masa nak bakar lemak..hihi

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.