In

Terjumpa Akaun Desktop Dating Zaman Sebelum Kahwin...Tak Boleh Blah

Apa citer...aku boleh log in akaun sosial yang dah bertahun diabaikan. Jadi sebab rasa kelakar dengan diri sendiri aku pun screenshot mana2 sebelum aku tutup akaun ni. Dah tak perlu dalam hidup aku sekarang ni.

Mula2 mesti gelak tang umur. Sebab dia automatik. Dah sah2 tunjuk umur sekarang. Tapi kalau tengok berat.....pitam..hampir 20kg beza tu. Hahaha.

Ada macam2 akaun sosial lain..aku nak pergi cari dan delete terus la. Nampak sangat desperate cari teman hidup. Ceh.. btw aku jumpa Encik Zcat dalam Yahoo Messenger ok. Well YM pun dah dibuang oleh Yahoo sebab tak berbaloi..Haha. Jodohku dalam talian..gitu.

Masa ni kerja di Nadin Ampang Point. Minggu merdeka jadi kami ada cat2 muka. Tahun 2007.




Related Articles

4 comments:

  1. Jadi ke tutup blog ni. Jangan tutuplah, tulis je sambil sambil.
    Salam blogging.

    Jangan lupa share lagi cerita kat sini.

    From:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog tak tutup. Yang nak tutup ialah desktop dating tu..keke.

      Delete
  2. Hehehe...kalau cek balik zaman zaman muda rasa nak gelak je kan....ai pernah stalk my fb lama lama....alahai....senyum sendiri ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan macam...apa kau buat ni? Tapi itu releven zaman dan umur tulah..kalau buat sekarang..haiiishhh...

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...