Tuesday, October 25, 2016

Unboxing Althea Pink Box, All Thing Are Black And White

Hari ni terima pink box Althea. Seronoknya. Tapi sebelum tu dinner dulu.

Sebelum isyak tak dan dan nak unboxing kotak pink. Walaupun tahu apa yanh di order tapi kegembiraan buka kotak pink ni lain macam sikit. Semua barang pun diwrap dengan buble wrap.




Haha aku beli semua packaging kaler hitam putih. Yang pencuci muka dan peeling wash tu aku suka sebab rasa happy tengok style printed font tu. Dan juga sebab murah..berbanding penjual online lain.


Okeylah yang ni kaler kaler..boleh guna untuk lips dan cheeks. Senang bawak satu je dalam beg. Kalau tak...berat beg dah macam bawak batu..😂😂
Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.