Wednesday, October 12, 2016

Mencuba Nasib, Mana Tahu Kan..Kalau Terpilih Aqlan Dapatlah Play-Doh

Pagi2 baca blog. Pada blog Ben Ashaari yang memang terkenal tu ada satu peluang untuk menang Play-doh. Aku pun share la kat FB dan Twitter. Manalah tahu..eh IG nak kena share juga ke ha..?

Syarat2 seperti berikut...copy paste tuan punya ayat supaya takde yang tinggal....

Amacam ? Nak jugak ke satu set percuma ?  Ok ok, aku bagi satu nak ? Hehehe.. Pihak PLAY-DOH dengan baiknya nak bagi satu kepada pembaca blog ni .. Tapi dengan syarat..
Er. apakah syarat-syaratnya ???
image
Kongsikan artikal ni , dan kemudian komen di ruang komen entri ni.. KENAPA ANDA INGINKAN PLAY-DOH SHAPE,LEARN LETTERS & LANGUAGE ni. Buat pengetahuan korang , harganya ialah RM139.90 Amacam ? Berbaloi tak ?  Jangan lupa.. sertakan email untuk aku hubungi pengomen bertuah !

Sila layari..
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.