Monday, October 17, 2016

We Are Sorry From Althea, Free Shipping Orders From RM99

Terbeliak mata sat..baru baca emel. padahal 2-3 hari ni dah sibuk pilih barang apa nak beli. nak elak bayar kurier, puasla pilih barang nak cukupkan RM150!.. sekali ada promo....10% off expires 14 January 2017, free kurier pulak beli barang lebih RM99 je...oklah aku nak check outlah...adoii...tu pun dah lebih RM100. hihi.


Althea....I love you....dah macam2 website jual barang Korea aku tengok, tapi tak dapat beat harga Althea offer..
Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. Replies
    1. Dah terlambat...baru bayar..hihi..untung betul dapat diskaun dan free shipping.

      Delete
  2. Replies
    1. Tengok jangan tak tengok..kalau terlebih beli...buat stok simpan kemudian hari

      Delete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.