Thursday, August 26, 2010

10th - 16th Ramadhan

update citer org bujang makan apa bila mak dia dah balik kg..sian dia buka pose la sorg2 kat rumah...dah beso pun nak buka sorg2 takdela menitik air mata ke...yg penting ada mata air..eh eh..

10th - aku makan bubur lambuk dari Riaz Trading
11th - aku join group blogger p buka pose kat Strudels Wangsa Walk
12th - aku makan chicken fingers
13th - aku makan mee segera mamee perisa itik, kasi gorengla..makan dgn chicken fingers
14th - hash brown dgn cendawan goreng, housemate aku Ann sempat balik makan dgn aku..ada gak org teman
15th - hash brown dgn telor & kuih bulan
kuih bulan perisa lotus. dah lama kawan aku bagi baru terasa nak makan. ada ke patot dok dlm peti ais jek..

16th - hash brown dgn telor dan mihun~ada sambutan besday kat opis, tapau jelah bwk balik kan..
suka sgt mkn dgn mayonis..aiseh bila gemok bising lak
2 keping itu mesti sebab aku sahur minum air jek..
inilah brand hash brown yg aku mkn..mmg sedapla tp x bolehla lawan McD punyerrrr...rm5.90 utk 10 keping beli kat Aik Sing Bukit Indah
goreng minyak mesti tenggelam ok, baru dia masak sepenuhnya..aku tak suka makan garing2 sgt..

Previous Post
Next Post

About Author

6 comments:

  1. besok tingin nak makan hash brown dengan sambal kicap ko nok...yam yam

    ReplyDelete
  2. hash brown dgn cendawan goreng...tak leh tahan aku

    ReplyDelete
  3. ann; ko gorengla sendiri...ada dlm peti ais..cendawan pun ada stok baru tp jgn perabih..hehehe..

    mimy; aku dah jadi peminat hash brown..tiap2 hari maoo mkn..teruk ni

    ReplyDelete
  4. ni mcm dah addcit sgt ngan hash brwn nie..terasa2 kentang nyer kat lidah sy nie..nk jugaklah...

    ReplyDelete
  5. bess2 menu u tu except hash brown tak tau naper dulu giler sgt makan tapi sekarang ni bile tngk mesti nak munt***...dah jemu kot

    ReplyDelete
  6. hanim; haha..tulah...

    posh; mmg skrg tgh gile..nanti dah bosan kena tukar makanan lain lak

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.