In

Subak - Mendamaikan

31st July 2010.
Head off to Bukit Lanjan, Sg Penchala.
Mission: Subak's
http://www.subak.com.my/?page_id=17

sila google sebelum sesat. actually sangat senang if ikut kata2 encik google yaa..cuma bila dah masuk dlm Penchala tu boleh termiss la jalan dia if tak tgk papan tanda SUBAK

Mengapa Subak?
the menu book
 inside & outside below pictures
prayer room - unisex. telekong & kain pelekat disediakan (its important for Muslim customer)
toilet & shower room - very good, very clean.
try yourself..hehe



Related Articles

5 comments:

  1. shower room? tpt mandi? biar betul?!?!?

    ReplyDelete
  2. yap. i dah survey habis..hehe....tp tuala takde checkla ade ke tak..

    ReplyDelete
  3. wow!! I simply lovesss this type of place! nampak really tenang dan mendamaikan! thanks for sharing yek sis! nak kene pi sana nie! hehehe...

    ReplyDelete
  4. kitorg mcm tak pecaya ada shower room. mlm2 i taktau suasana dia mcm mana. u pergila mlm pulak neena, tgk how the night scenery...

    ReplyDelete
  5. Memang kelasss la tempat dia....harus nak pi nanti ni ...1st time dengar hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...