In

Cuti & Mengantuk

skrg aku baru nak bercerita..sejak kes sentap Isnin lepas..uish  penangan sentap mmg terasa lagi sikit2 sampai skrg tp aku dah boleh let it go.. sentap lelama apa aku dpt, wat sakit hati lagi ader..

apapun tahniah la buat org tu. nak main sorok2 dgn aku..sekali ada org lain buka rahsia..yg tukang bukak rahsia ni pun satu..mcm tak faham tahap sensitif aku kalau bab2 org tu..dah..wat aku bengong je satu hari..dah le semalam aku mcm tak keruan..bulan mengambang, aku meroyan la kejap..

aku lak la ni mengantuk awal beno...kata mkn byk idakle sampai jadi lingkaran MRR2 ular sawa kekenyangan..asal pas magrib je mata nak pejam..pastu buka mata balik mesti nak jam 10pm...aish..tapi bila mengenangkan esok aku bercuti sampai selasa depan..yeay..bolehla aku tdo dan tdo...sape nak kejut aku weh....hahahah..private room bestla..

tapi my housemate semua esok keja..sebab diorg keje KL..so aku nak balik Koyan esok..dah lama tak balik...dgn cdgn mak aku, maka aku kena balik dan ambik dia balik..hah mak pun dah bosan dok Koyan kan..mestilah nak round2 rumah anak2 beliau...ah aku takde rumah..ake sewa bilik je..itu je aku mampu kini...

mood sentap nye pasal, aku tak berblog, takde pics pun nak letak kat sini..

Related Articles

5 comments:

  1. sila bekerja keras utk membangunkan negara tau...idop Mr Noble..yeayy

    ReplyDelete
  2. aku lagi sentap...besok kene keje uwaaaa

    ReplyDelete
  3. aku keje huwaaaaaaaaaaa....tetiba sentap gak cam ann

    ReplyDelete
  4. ann & mimy; pekerjaan korg ada gak faedahnya..kitorg kalau pergi pun mood raya dah terlebih dok keja dlm shopping complex..keje slowwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...