In

Duit Raya!!!!

haip..dah lama tak dpt duit raya..dulu opis lama kasik duit raya campur2 dgn bos+manager projek+supplier bg mau dekat RM500 gaks..haha sekarang sila geget jari...tapi dulu gaji ciput, jadi bila dpt duit raya tu mcm bonus..mcm bahagia gila la time tu...

skrg tak dpt duit raya..tp kena save duit utk bg duit raya kat anak2 buah yg makin panjang listnya 46 org ok, cucu 3 org=pengsan!!...kepada pembaca blog sekelian, sila tgk je duit raya ni tp jgn berangan nak dpt..hehehehe.. saje nak kasik mood raya kat korg..(mintak2 tak semua anak+cucu sedara balik mintak duit raya dgn makcik/nenek glam ni....) ~ hihi...selalu sape tak jumpa, mmg tak dptla....tak suka gak bg duit raya kirim2 ni..mesti salam, cium tgn sikit kasik respek ok..bukan nak berlagak sebab bg duit raya tp nak ajar budak2 ni berterima kasih..aku dulu kecik2 hidup susah wooo...so org bgi duit sgt dihargai ok...

haaa...tdg Syria kuning ni besday present dr housemate/kwn baik aku Ann..skrg br aku dpt tunjuk la aku pakai...hihi

Related Articles

8 comments:

  1. tahun plak aku plan nak mintak duit raya dekat bapak aku...patut tak?! muahahaha

    ReplyDelete
  2. pehh, ramai tu 46 org ok + 3 cucu !!

    alamak! blom tukar duit raya lagi la.

    p/s: kalau ada nombo siri duit yg cantek simpan tau, mana tau bleh jual dgn hrga tinggi pada masa akan dtg ke :)

    ReplyDelete
  3. yer nok tingat mak time dpt duit raya tu...meriahhh...mewahh ada kelasssssssss

    ReplyDelete
  4. ann; mintak duit raya kat mak la..aku ada mak je huhu..

    mr noble; tukar cepat nanti abiss..i ni tak dpt sampul..tak diedarkan lagi oleh bank..mebi nextweek br dpt sampul

    mimy; ya benar......

    ReplyDelete
  5. opis sy xde duit raya..tp kalu raya cina br dpt...
    sy pun duit xtukar lagi nie...

    ReplyDelete
  6. nak duit raya..pastu pas balik ke anak sedara..huhu

    ReplyDelete
  7. dah buleh tukar yer....suker tngk duit barukan...baru nak mintak seketoi hehe

    ReplyDelete
  8. hanim; i nye bos malay tak bg duit raya, tp bila thn baru cina bos cina dept lain bg i duit raya..mcm mana tu?

    aji; haha bijak2 perancangan itew..

    posh; u mintakla dgn mr Y konfem dpt byk..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...