Monday, August 2, 2010

Subak - other celebration

its about friendship. its about people you can share something. your story, your life, your struggling in a serious relationship, your career or maybe just sharing a thought about eating. hihi..eating sajaaaaa...

girls, get your pink clothes, pick ur nice shoes and make a step!

ann, me, mimy & reen
gifts for chit-chatting girls
which one is mine?
so i got necklace
they said, wear like this ~ sengaja mau tunjuk rantai, tudung masuk dlm kemeja..
a card as usual c/w present
everyone got their name on top of cupcake. jgn gado2 laa..
sila makan kek masing2..hehe sedaps..
atas titi
bertangga, owh perasan tgk kaki sendiri
our server today is his last day, Mohd Azlan
balik daaa muah muah....
Previous Post
Next Post

About Author

7 comments:

  1. memang cantik giler tempat nie! apatah lagi korang berempat yg sememangnyer cun dok posing sakan kat situ... lagi lah bertambah2 seri tempat tu! ish! tak sabar lak aku nak ke sana nie.. tempat nie really nice lah.. I loves it coz ianyer nampak very tenang & mendamaikan... save the nature... and very clean!

    btw.. suke tengok korang nyer gathering.. siap ade cup cake & gifts lagi tuu.. best2... :D

    ReplyDelete
  2. wah cantik dapat rantai gitu..siap tudung masuK dalam....bestnya dapat memeber cam ginik sPoting habes........cun laa tempat nie....tenang jaaaa

    ReplyDelete
  3. neena; sila pergi, ambik gambar dgn kamera DSLR en teman tu...pasti cantik...
    gift dan cupcake ni idea reen, lepas ni turn kitorg pulak cari tmpt mkn best dan fikirkan acara2 lain. sebulan sekali dahle...dpt jumpa stgh hari pun dah ok..hehehe

    nid; member sporting mmg perlu, kalau tak idop bosan...haha

    ReplyDelete
  4. korang mmg kengkawan sejati laa..susah tau nak cari sekepaler camni bessla hehe

    ReplyDelete
  5. kitorg dah lama kenal.adala mau 5 thn jugak...tp kitorg memasing ada kwn2 lain gak, cuma bila geng2 ni kumpul semua kata2 dicurahkan..laser2 tp jaga gak ati...BFF

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.