In

Jom shopping kat Ikea

lepas dah bermuah2 kat Subak, bukannye reti nak balik rumah. pulak2 Reen dpt green light dr husband dia. wah panjang je kaki.. pegi berhantar, balik berambik. terus ambik kesempatan kan...
joms..naik keta cik Ann...
sila bawak beg shopping sendiri. sebab hari sabtu kena caj 20sen setiap beg plastik.bagus. aku suka reen bwk beg neh..pasan glamer jap ramai2
selepas shopping di brand outlet, duduk kat bench pastu bergedik lagi..dan lagi...aku je mcm kontrol..cehhh
masuk Ikea
shopping segera..
q nak bayar time nih..
lihat mereka gembira sgt2
sangkut lagi..Mimy nak cari cincin Megat
serius pulak 2 minah ni
ok sila dtg sini. kedai ni i suka..
verangan...
ok aku dan reen masing2 suka gelang ni RM380. tapi yang tak best ni je last one yg tinggal..
lain kali jelah dtg balik........tgu mimy masuk padini pulak
tgh tgu lift pun sempat..
reen beli karpet bulu dari Rm299 jatuh RM179. sempit jap..haha
sampai rumah mimy, kat area rumah dia ada gerai, terus cari makanan. aku lapar.

Related Articles

6 comments:

  1. wahh.. sakannn korang berjalan yek! harus lah digunakan peluang yg ade tu sebaik mungkin kannnn... lama tol I tak pegi Ikea! dah nak raya elok pegi nie! hehehe....

    ReplyDelete
  2. wa....bestnya jalan ngan girlfrens...sekali sekala mmg syok..suka tgk eri chan pakai tudung tu..kene ngan bentuk muka...

    ReplyDelete
  3. neena;ye pergi dgn kwn2 perempuan. jika pergi dgn pasangan memasing lain citernye..mebi nak gedik2 lebih tak boleh..hehe

    hanim; ahahaa..thanks...ni semua angkara mimy si penjual tudung

    ReplyDelete
  4. wahhhhhh bestnya dpt gi sopping mopping dgn girlprenssss...
    lama dah me tak ke IKEA :)

    ReplyDelete
  5. Ni baru betul2 soping sakan nak2 dgn kengkawan satu kepala bess...nak joint bley hehe

    ReplyDelete
  6. haha, mari Posh join2 kitorg shopping,...
    tapi kan kitorg ni laser sikitla....kalau rasa2 kawan tu nak brg mahal2 kitorg tanya2 gak ko penting ke tak nak beli? tp hari tu takde..semua bantai suka dan agree dgn brg2 memasing beli..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...