In

Cosy or Cozy Place?

kami berempat keluar lagi..disebabkan bulan pose, temanya harus berbaju kurung or kebaya. arranged by Mimy...mula2 dia mintak kitorg semua pakai kaler hijau..sori nok aku takde kaler hijau..pastu aku mintak ungu..ok semua ada..cantek.

Cozy Place ni kat area Wansga Maju KLSC. senang je..masuk simpang belah kanan KFC kat Carrefour, tu terus ada signboard tunjuk mana hala nak pergi..terus je...kendian sila wat nakal masuk ke simpang yg dilarang masuk sebab jalan sehala..sebab kitorg nak ikut rules sgt tak jumpa, sekali bila langgar rules, terus jumpa...hahahah

nak buat reservation senang jek...reserved pagi tadi by Cik Mimy..kata organizer..haha..TQ Mimy..yg penting ada surau tp unisex ok..toilet bersih..aku suka....

kitorg sampai jam 7 mlm. mcm biasa snap2 gambar dulu..
Mimy bagi hadiah...begnya comel je...ringkas ...apa dia bagi tauu??
biskut dahlia..hehe tingat masa kecik2 tolong mak buat kuih..dah besar..semua tunjuk je...
inilah meja makan kitorg..paling hujung..actually diorg dah reservedkan dkt dgn meja buffet, tapi sebab kitorg nak borak, lagi pulak mulut kitorg bising, harus kena duduk celah..hehe
Mimy siap bwk tripod...bestla...
sate ayam & daging ~ keras sikitla..dahle gusi aku sakit tadi..
aku taktau apa nama makanan ni tapi sgt sedap..
ni plate aku. aku ratah lauk je..overall hampir kesemuanya sedap..aku rekomen la korg dtg sini..
lepas dah habis mkn pergi kat port lain pulak nak amik pics la..hehe amacam ayu ke? kikiki..
aku suka kapal ni..ingat kapal ingat citer Pirates of Caribbean..
lepas tu nak order minuman luar dr buffet..boleh? murah2 je harga dia..mmg mampula korg...
teh tarik RM3.50, hot choc RM4 seteko~boleh minum 3 cawan..takke murah...berbaloi2..
dah jumpa harusla borak tak hingat.....masa ni idung aku dah start gatal..mesti tadi ada termakan belacan...allergic
hehehe..suke aje kitorg..Mimy?..tq ya sebab amik gamba...nanti ko letak beyk gamba muka ko kat blog ko..hihi..
dah nak balik dahhh
silalah dtg mkn kat sini kawan2..memang berbaloi...

kitorgnya bill sorg byr dlm RM37 lepas add service tax semua dan air tambahan..teh tarik lak diorg belanja..best la waiter semua sporting siap boleh buat lawak bagai...haha kitorg siap tanya tutup jam brp sbb selalu na lepak sampai kena halau..elok je dia ckp. "kitorg abis jam 10..jam 11 tutupla..kalau korg nak tolong cuci pinggan..hahaha."boleh gitu...

Related Articles

8 comments:

  1. i suka tempat nie...
    mmg cozy kan deko2 dia...
    1st time gi makan, buat family gathering kat sini..
    masa tu sambut earth hour, so dorang pun tutup lampu...
    makanlah candlelite dinner ramai2...
    lepas tu 2, 3 kali gak terjah sini...
    food sedap, pelayan baik2 & owner pun mesra!

    ReplyDelete
  2. wah syoknyaa.....
    puji ikhlas NIEH....memang ayu laa sngt u eri...
    cute jaaa...
    bestnya dok KL...memacam tmpat havoc ada....

    ReplyDelete
  3. best yer..smuanya comel2 belaka kwn eri chan tu..

    ReplyDelete
  4. eee bestnyer tempat ni...ni yang nak cuba ni nak2 deko yang cantek tu kalau aku pun bukan heboh nak makan.....heboh nak bergambo...bessnyer korang satu kepala hehe

    ReplyDelete
  5. I selalu gie cozy corner ampang park jerk.. cozy place nie tak penah gie lagi.. lepas nie harus terjah.. tempatnye memang cantik.. korang2 yg berposing tu pun cantikkkkkssss sekali! :D

    ReplyDelete
  6. yup, besok i nak pergi lagi dgn kwn2 zaman volunteer dulu2..tp takmo amik buffet dah..teh tarik dia sedaps woo...
    Neena, next time wat gathering bloggers kat sini beh wooo

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...