In

No Make-up

bulan pose tak pakai mekap..pagi2 cuci muka dgn facial cleanser (Bioglo), follow by toner (L'oreal) then sapu la day cream (Bio Essence) yg ada spf/uv protection tertentu. pastu tepek bedak (in2it)..dah.

no eyeshadow (in2it), eyeliner (leelan vital) eyebrow-liner (Avon), lipstick (Silky Girl), lips-gloss (L'oreal), mascara (IFTN) blusher (in2it).even eyelashes serum (L'oreal)  pun tak pakai..kdg2 lupa..kdg2 ingat..ape daaa...

I pakai mcm2 brand sebab masih mencari2 yg sesuai...letih kan kulit sensitif.. nanti i senang i snap gambar my personal cares dgn toiletries.. kot2 ada yg boleh share pengalaman pakai kan...asyik citer pasal makanan..i pun dah tambah berat berkilo2..letih naik tangga tingkat 4...ahhh
terima kasih pada Posh sbb i masih boleh tersenyum tgk cermin ni walaupun tanpa mekap...hehe...

Related Articles

5 comments:

  1. i tak kira posa ke dak...
    tapi most of the time tak makeup hehehehe..
    walopun barang makeup ada...
    sbb utama, malas tulllll nak ngadap cermin lelama utk makeup :D

    semalam i gi PARAM kat bukit indah...
    i thought i saw u...u ada gi sana tak semalam?

    ReplyDelete
  2. byknya eri chan appy kat muka...complete...sy pakai yg biasa2 je..sikly girl n elianto jer..

    ReplyDelete
  3. aku kena makeup ..klu tak ada yg tegur muka macam ju onn..tak relaaaaaaa..dah tak pyh tunjuk cermin tak baik di bulan pose bg aku jeles

    ReplyDelete
  4. actually u mmg natural beautylaa...tak mekap pun cantek..samalah kita kulit jenis ngengada sebab tu kena mix2

    ReplyDelete
  5. rasp; i mmg ada pergi param bukit indah smlm beli otak2 bagai..nape tak tegur? hehe..i kan selalu jalan menonong je..kalau org tegur i toleh la..

    hanim; u dah natural beauty ok..i ni tang mata la plg tak kose tgk..ade eyebag..huhu

    mimy; esok aku bw cermin Posh ni tjk kat ko ek..hahah

    posh; i kdg2 ni dgr mcm2 pendapat org, tak mekap pucat, dah mekap org kata nak pergi dating pulak..pening...kulit ngengade mmg tensen kan..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...