Monday, August 23, 2010

Yang Ditunggu-tunggu!

apa? korg ingat laki comel masuk meminang aku ker??ohoooo tidakler... aku kan dari semalam dok panas bontot tgk je DVD Neena kasi ~pics photoshoot raya...!!! geramnya aku punya DVD-rom problem lak takleh reading...menunggu aku nye housemate cik Ann tak balik2 lagi...~ghupenya melayan drama TV kat celah flat mana tah..mesti dok kekek ketawa dgn Shrek dia..hahahaha..

haaa kau pepagi aku dah suh abg VMD kat opis tlg transfer semua gamba ke thumbdrive aku neh..senang aku nak wat keje2 fwd ke kwn2 aku dan siap kena shrink la sebab gambo2 ni pixelnya beso2 belaka..kena reject dek server opis aku haaa...

sekali aku dah dpt tgk..............
yaa..ibu2 sekelian duduk main dgn anak, anak2 dara 3 org ni tgk kevoguean miss Neena yg bergaya dgn baju chantekkk dia..~kau ade? jeles aku tgk ramping ko...
kitorg dok pot-pet, tgk la mama2 baby ni sempat tgk kamera ye..
aku paling suke gambar ni....aku tingin gak tgk hasil photographer2 tu wat editing mesti lagi baekkkkkkk gamba dpt telek..
kitorg takde teman~temankanlah kitorg ni...hehehehehehe
ni pesen nak tampo org ke nak babap ke tata?
yg pasti ni le kebaya terkini aku tempah..waaaaaaaaaaa dah naik berat lebih had nie,..................

apapun apa yg aku nak luah kat sini----cececece luah la kunun, aku jumpa diorg2 ni 1st time jek except Mimy & Ann le, tapi pot-pet mcm dah kenal lama..tah hape diboraknya..tulah sampai aku lupa snap gamba kandid guna hp aku..aku suke gamba candid best woooo...

kredit utk Neena & Nuar sebab berikan raw pics utk aku letak kat sini..aku dah ckp awal2..aku bukan leh tahan nak berblog bila ada gambar..

kredit utk Za & Lee jugak sebab ajak kitorg posing kat studio diorg tuh...best woo...tgk hasil kerja Lee & Friends...
Previous Post
Next Post

About Author

10 comments:

  1. serius beb...u Look so cuTe...bestnyaa ada shOot bersama potograper hanDaLan..bertuah badan nieh

    ReplyDelete
  2. i biasa je....mane de cute....hehe(tima kasih)

    ReplyDelete
  3. hahahaha... ramping mendenyerr.. perott buncit tersembunyi ko tak nampak tu! hehehee...

    takpe2.. at least ko dah blog out dulu dah.. kalau tunggu aku berjamann lah jawabnyer... tapi tak jaman sangat lah.. insyallah dlm hari rabu or khamis lah kottt! :DD

    ReplyDelete
  4. ko tak tau masa tu hati ku bergupintang nak balik cepat tapi Gol & Gincu...tu buat aku tewas muahahaha

    ReplyDelete
  5. pantas pantas...aku tak pantas blog macam ko ni..huwaa sesih ada tunang tp tak mo gambo..sentapp

    ReplyDelete
  6. bestnya eri chan...ade blogger yg sy kenal...cantik eri chan ngan kebaya tu..ni kalu tgk betul2 punya hasil snap mesti lagi gempaq...

    ReplyDelete
  7. wallawei bestnya ada photoshoot tu!!!!

    ReplyDelete
  8. wow bessnyer korang senyap2 berphoto shoot yer tak sabo nak tunggu gambo2 yang lain hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.