Thursday, August 26, 2010

Shawl Baru

last time jumpa geng blogger pergi photoshoot-buka pose-main-bowling-sahur tu kan, cik Mimy kawan baik aku ni sempat bwk tdg2 cantek masa aku amik dia dari Gombak~kes laki takde pergi keje..sian kawan aku ni..kang aku p photoshoot dgn ann je kang dia sentap tgk gamba..hehe..

tgh2 aku drive, bolehla dia tunjuk kat aku...boleh kasi distract aku ni nak bawak keta, nak tgk tdg..dose tau mimy neh...ok skrg tgk aku pakai..lawa ke tidak? yg penting colorful. bagus mimy kau memahami jiwaku yg suka corak2 abstrak ni..
muka takde mekap, bulan pose aku mmg kurangkan mekap. lagi tambah eyeliner aku dah habis...asal pergi kedai takde stok..tensen.
Previous Post
Next Post

About Author

5 comments:

  1. eri ~ takpa jaa tak da makeuP pun..stiLLl cute tau....natural beautY....wah chantiklaaa shaWL nie......ada lagik tak??? bekenan nieh..nak satu blew?

    ReplyDelete
  2. u dah natural beauty, kaler abstrak ke, x make ke..still nmpak kecantikan asli tu..lainla MDT ni..heh!

    selamat berhujung minggu ye.. :)

    ReplyDelete
  3. nids; u kena tanya mimy, i pun kena tanya lagi sebab ofismate i pun ada yg suka kaler2 mcm ni..corak2 mcm ni..cantik..

    MDT; eh u pun cantik, if not mesti tak berani letak ayat DIVA dlm nama u...hehehe..
    yang penting yakin kan..

    ReplyDelete
  4. nids..ada satu lg kat anis..color hijau...ke dah terjual wehh...heheh..yer nok mak racun ko kann

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.