In

Wangsa Bowl lak jadi tempat bertenggek

pas dah siap makan bergambar sakan semua, ada yg balik umah terus, salam2 semua perkenalkan diri pun ingat tak ingat je nama..jgn marah ye..kalau i tak ingat nama tp rupa uolls i ingatla..jumpa dijalanan jgn lupa utk say salam ke hi ke...jgn panggil i dgn panggilan tak elok dah..
aku suka part rak kasut ni...kreatif dan..kuning..yeay!

aku takdela main boling, takat teman oklah...tgk jerit2 konon2 sokong dia ni pastu dia ni pulak..haha..so yg main psgn dah berkawin yer..neena-nuar, za-lee & awien-rudy. diorg main 2games..pompuan2 tak pakai socks kenala beli 2 hengget..kasut 2 hengget sewa..games 7 hengget..oklah..ada 32 lorong..banyak gak..

sleep sleep...airisy tamo tdo..tdo kejap jek...bagus kau kan mata nak terbuka je..

keputusan perlawanan antara pasangan2 ni..
1st game
2nd game
pemenang keseluruhan Lee&Za jugak...abessss..yg kalah sila berusaha lebih lagi lain kali..hehe

Related Articles

6 comments:

  1. ish.. ishh.. ishhh.. sapa lah yg berada di kedudukan tercorotttt tu yek! hahahahaaha... :p

    ReplyDelete
  2. dgr kata org tu low profile jek..mebi lom tjk skill sebenar kan..

    ReplyDelete
  3. kene buat lagi nih...kali ni semua kene main, ade brannn!!!

    ReplyDelete
  4. muka aku manaaaaaaaaaaaaaaaaa..haaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. hahahaha muka mimy takde..sori nok time nih battery aku dah merah...

    another games after raya la...can ar? aku mane tau main, tiap2 thn dpt free tiket bowling haram aku simpan sampai lunyai..haha

    ReplyDelete
  6. bessnyer jumpa geng2 blogger pastu semua sporting lak tu hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...