In

Belajar Pakai Contact Lenses

hihi..housemate nak pakai contact lenses since terpikat dgn kecantikan mata palsu yg i pakai..hihi....palsu tak palsu janji tak amik yg over the natural color. 
ni i punya..sebagai contoh jek..kenala ada power kata rabun gitu, verangan nak nampa cantikla mata tu kan..tapi inilah juga color yg kawan i nak guna..RM70 sepasang
cuci tangan dulu ya..
pastikan lens berbentuk bowl. kasi wet sikit jek kang kering kang tanak masuk dlm mata lak..
ha beliakkan mata guna jari2. sebab nanti mata nak mengedip jek..
siap letak, jgn trs tutup mata nanti dia terkeluar. dah.
kelakar..tgn dia menggigil2 nak pakai..ko nak cantik kan..terpaksa jelah...hahaha
hihihi tgk mata dia sudah bulat ~ cik Ann in the middle
i pun nak buka mata besar2la...haha

Related Articles

5 comments:

  1. canteklah beb nampak natural lagi nice kan...tp gedik gak nak pakai yg kaler hehe

    ReplyDelete
  2. mmg gedik..mula2 pakai lense berkaler ni rasa mcm ada sampah dlm mata..haha..takle bwk tdo tau..sekali bgn terkeluar lens haha

    ReplyDelete
  3. I loike yg ade natural colour! dah lama tak pakai lense.. pertama & terakhir waktu kawin 5 thn yg dulu.. now dah teringin cam nak pakai jerk balik! hehehehee....

    ReplyDelete
  4. neena, if u nak belila kan, focus point tgh buat sale kat ampg point. kat GF. sekotak diorg jual RM70. beli 2 kotak free 1 kotak sampai 8hb Aug ni..tp yg brand i beli la fresh kon...

    ReplyDelete
  5. oh ye ker? hehehe.. ok ok.. tengah berangan2 gak nie.. insyallah will try to survey soon! Thanks! ;)

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...