In

sessi PhotoShoot Raya!

sejak berblog aktif ni, followers bertambah sikit demi sedikit, yg jadi silent readers pun ada gak..aku tau jugakla kan sape2 tu..tak kisahla..pastu masukkan advert Nuffnang saje nak tgk leh generate income tak mcm kwn2 blogger lain dpt..adalah jugak sikit2...tp tak layak dpt cek lagi la..haha..tak kisahla yg penting aku puas bercerita..

by this week, Mimy dah uar2kan geng bloggers yg dia biasa jumpa tu ajak kuar buka pose ramai2..so aku pun diajak la. mula rasa segan gak, tak kenal kan..selama ni tahu komen dlm blog je..ada gak yg sampai kwn kat FB..okla mimy ajak ann jugak..oklaa...pergila..kena pakai baju raya tau..

ni aku mengcopy mesej neena utk aku dlm FB~ajak pergi photshoot~~

Oh ya... this idea from wifey En. Rosli.... Puan Za ajak you ollss semua yg nak berbuka puasa esok.. in case korang semua free around 2PM... anda semua dijemput hadir ke office En. Rosli @

CST Production,
2-2A, Jalan UP 1/2 Ukay Perdana
Ampang, Selangor


Nak buat apa??? nak amikk gambarrr lerrrr.... sapa2 yg rasa nak amik gambar hari raya... jgn segan2 bawak baju raya ekkk... confirm melatopsss korang posing kat dlm 'bilik putih' tu nanti! hehehee...

See ya!! ;)

ni aku mengcopy ni sebab dpt cerita je tp tak dpt letak gamba..sayang betul sebab tah dah jumpa ramai2 tu borak sampai lupa diri langsung tak amik gamba guna hp pun...apala...dahle aku bergegas ke rumah tailor amik baju raya nak pakai utk shoot ni..

masa kejadian, aku, mimy & ann takde peneman..aku dgn ann lak baru je jumpa neena ni, tp sebab dia ni mmg selamba and cool jek..so automatic ada chemistry dan leh lak kwn dgn kwn2 dia yg lain..

yg pasti studio hijau putih dgn lampu besar semua, sofa best...ish mmg rugilaaa tak amik gamba....kalau tak aku tempek kat sini bilik studio En Rosli tu..aku tunggu blog neena kuar...gambar2 kitorg diambil 4 photographer ~En Teman/Nuar Neena, Rudy, Shah & of coz Rosli..

Related Articles

5 comments:

  1. wa....bestnya ada sesi photoshoot..kelas...xsabar nk tgk hasilnya

    ReplyDelete
  2. hanim; mmg kena tunggu..i pun taktau camner rupenya..

    ReplyDelete
  3. wah.. dah update dah.. hehehee.. korang pun cool gak! sukeee sbb leh jadik satu kepala...

    takpe... jap lagi dpt gambar.. nanti tempek yerr.. kalau tunggu blog I lambatt lerr jawabnyer! hehehee....

    ReplyDelete
  4. nok nak gambar..tak sabar...weeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  5. alamak ruginyer terlepas kalu tak leh join sesama hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...