In

Sesi Terima Hadiah Belum Berakhir Lagi Ye?

hehe..hari ni 30hb, ofis aku buat sambutan besday utk semua staff yg sambut besday dlm bln July. ada 7 org. 
1. anand - The IT guy
2. melanie - HR manager - she sebaya i. i tua sehari dari dia..cehhh..
3. mimy - secretary GM
4. eiva - GM
5. malathi - HR staff
6. Gie - audit staff for bowling
7. aku la...apa..ingat aku lupa diri aku ker

tp anand dgn eiva takder....jadi acara start jam 6 ptg..jadi jam 5.58 tutup PC ye..hahaha..best...kitorg balik jam 630ptg, masuk keje 930pg..maklumler shopping complex.

so asal mula sesi je mesti nak kenakan org2 yg sambut besday ni. kali ni diorg kenakan acara tiup belon, pastu duduk atas belon tu kasi pecah. ooo......oo)Oo-ooOJIZtrwbxjkjxlk...aku tak boleh buat okey....jadi aku tak buat dan org lain tiupkan belon utk aku dah pecahkan utk aku..hahaha....aku la org terakhir dan.....habis....

lepas tu potong kek..nyanyi dulula kan....elok je....titibe budak2 nakal kat opis dtg baling tepung kat melanie, terkena Gie dan aku cabut lari....fuhhh diorg amat kejam....aku lari dan nyorok, duduk diam2...melanie mmg habis kena tepung...dah le suar kaler itam..pengsanla ko nak basuh semua kan..dgn rambut semua kena...

pepun, yg penting aku dpt hadiah lagi..hehe...
ye hadiah berbalut kertas biru dan kad pink
meh buka kad dulu ape citer...
penuh ok....mcm2 la....kabur2 jek..korg takyahlah juling mata nak baca..dirong ni semua harap aku kawin cepat jeeee..
aku dapat baju-actually kitorg boleh request nak apa berdasarkan duit kutipan yg kawan2 sedekahkan..jadi aku ni kan wardrobe kena tukar, jadi mau baju baru la.....
 sekali dlm baju ada lagi kotak hadiah..wehhhh....

kerongsang..dah lama tak beli sejak pakai tdg Syria...bolehla bergaya dgn baju kebaya baru ku yg dah siap...oppss..anda dah siap baju raya ke?? yg ni aku tak requestla..org bagi, sila ambil sajaaaa...

Related Articles

6 comments:

  1. apakah maksud woo hoo tersebut? hehe

    ReplyDelete
  2. HAPPY BESDAY....may ALLAH bless u laling...chantiknya baju yg dpt tuh.....bertuah nieh....

    ReplyDelete
  3. cantik beb keronsang tue...nak2 lak kaler purple kan..memang cun rrr

    ReplyDelete
  4. nid; hehehe..mintak jgn tak mintak hadiah..time tu je boleh demand mcm2

    purple; ko asal ungu je mata kau bolat kan...purple kaler kegemaran aku gak no 2. kang aku post barang ungu aku kang ko nyampah lak tgk...hehehe

    ReplyDelete
  5. woo hoo tu pengganti bunyi bagi benda alah tiup2 yg org tiup time besdey tu. apa ntah nama bende tu

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...