Monday, December 13, 2010

Baskin Robbins Lagi...

lepas kenduri Munirah, rasa nak makan ice cream di Kajang. mari cari kedai aiskrim.. nampak KFC 24 jam tu~ada ke aiskrim kat situ? tapi sekali pusing lagi nampak Baskin Robbins di Centre Point. eh ye ke? tak pernah pergi pun..mari terjah je..
 you drive, me follow

 ada orang dah ada BB...kau hade? aku memang takde....
 ok mari ambil screen picture
 suke eh dapat makan aiskrim??...BR taknak bagi diskaun ke kupon ke pada zcat ni? dia memang boleh jadi pelakon iklan aiskrim..ehehehehe..
our choice for that day. yummy!!!
Previous Post
Next Post

About Author

1 comment:

  1. sedpanya aiskrim tu...mkn panas2 mmg syioklah...comeinya bf eri chan...heeeee

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.