Thursday, December 9, 2010

Lunch Bersama Ikut Suka Dia Je...

macam biasa, 1st week every month aku kena ke property yang aku jaga. menunggu orang datang buat bayaran, maintenance staff yang datang nak buat kerja..bosan2 pun kerja jugak. at least takde la duduk dalam ofis aku setiap masa. ehehe..

Bos Subway bagi 1 kupon. aku nak guna nak ajak zcat makan. dia mula2 nak datang makan bersama, lepas itu aku yang tak bagi dia datang. yelah ada ke nak makan dalam ofis maintenance. lepas tu nanti kalau diorang datang tengok kitorang makan together2 tak ke mengganggu je..macam pelik je..ehehehe..nak keluar makan kena beratur mahu lama..yelah semua orang nak guna kupon beli 1 free 1 tu kan..ala korang boleh tengok dlm akhbar The Sun. gunting, bawalah ke mana2 Subway outlet pastu boleh jimat!!! setahu aku boleh guna sampai 16 Dec 2010.

so akhirnya. batal. elok 1230pm call nak datang nak juga pergi makan di KLCC. okay...jom.

 okay pokok krismas yang besar gabang tu dah takde...
 hehe titiber sekaler la pulak
 saya rasa malu~sila abai muka comot..
  Lunch makan beef lasagna kat food court 2nd floor. titiber lupa nama kedai. tapi ini memang favorite aku. sedap lazat...yeay..RM7.99 tanpa tax.
zcat makan nasi ayam..tengok mata melilau entah apa dilihatnya
licin. sedap sangat.

habis makan..haaa....macam2 sms la dia dapat. kantoi keluar lunch dengan aku kawan2 nampak. aku? tak tahulah kalau kawan2 kat Petrosains dulu nampak.

Previous Post
Next Post

About Author

4 comments:

  1. hahahaha teringat kenangan kita selalu lepak2 dekat klcc kannnn nok singgah makan malam sebelum balik umah. muahhahahahaha dulukan aku berulang sban-kl.

    ReplyDelete
  2. sedapnya beef lasagna tu...dulu masa bujang2 rajin jgk p situ tp skrg dah duk sg buloh mmg xdapatlah nak kesana..

    agaknya mata zcat melilau sbb cr kwn2 dia kot..yelah kan dah terkantoi tu, tu sbb sms byk..he eeee

    ReplyDelete
  3. ann; port wajib singgah, mentang2 pakai pas bulanan..ehehehe

    hanim; taktahulah tapi mmg ada sorang tgh q kat Madam Kwan..salam tangan jelah kan...kemesraan terjalin..ehehehe..

    ReplyDelete
  4. hamboiii dah lunch sama skrang......pewitttttttttttt

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.