In

Satay Mana Pilihan Anda?

anda suka satay? saya penggemar satay..satay amat best okay. tapi cuma satay ayam je. lain2 daging kurang sikit nak makan tu. mulut zcat dah lama bunyi nak makan satay. asal lalu je area rumah bukit indah sebut nak makan satay. asal nak makan je, perut dah buncit dengan macam2 makanan lain. selalu plan tak jadi.

tiba2 nak makan satay pulak. terus sms. nak belanja makan satay. eh eh...rindu kat saya ke rindu kat satay? sentap. tapi hati berbunga riang. ceh. mari makanla..cakap banyak pula orang nak belanja.

jam 8 lebih, zcat sampai rumah dengan bantuan GPS. ye..bila nak bagi saya hadiah handphone baru dengan GPS ni? dah 2x jawab teka-teki dengan betul..tapi belum dapat claim hadiah. jadi ke tak jadi ni...

 satay dari kedai Zaini
 satay Nur
maka diisytiharkan satay kedai Nur adalah terbaik.
Lokasi: dekat 7 Eleven Jalan Kerja Air Lama
Tanda aras: lepas Mardec.
kami telah melupakan Satay Haji Sahmuri. Sekian!
 jus tembikai dengan jus tembikai susu (malam tu agak malang, rasa tembikai masam, terus tak mahu minum risau sakit perut)

lepas tu haus la sebab tak minum kan. kaki melangkah dengan cepat je...ke kereta la...jauh tu nak pergi Sidewalk Coffee di Ampang Point.

 for him
 for me
 puas hati?

Related Articles

2 comments:

  1. sy bkn penggemar satay...
    tp betullah skrg byk dah kedai satay yg boleh lawan satay samuri tu...

    ReplyDelete
  2. Kenapa tak try SATAY STATION? Cawangan terdekat adalah di Kampung Pandan. Dekat Klinik Kesihatan, tepi jalan jer. Ada rumah as tempat makan dan gathering ramai-ramai. Besttttt....!!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...