In

Sidewalk Coffee @ Ampang Point

lets try another kopitiam. plan nak makan di Delifrance dengan my BFF reen, tapi dia datang lambat. aku pun tak order lagi terus tukar plan pergi Sidewalk.

 mari cuba
 dekorasi dalam
 charm ice RM4.90
 Mee Curry RM6.90. sedap!
 reen dgn teh O beliau
main nyorok2 lak lepas tu.. hehe..

sebagai pelanggan kali pertama disini, aku mempunyai keinginan nak discover makanan lain. kata kawan2 aku, harga berbaloi2 dan sedap..lot kedai ni dulu ialah Kenny Rogers. sebelah restoran Pelita je..

Related Articles

4 comments:

  1. skrg ni mcm2 kedai mkn ada...sedap n xsedap lah yg bezanya..mee curry tu sedap...sy suka mkn mee kari dr laksa....:)

    ReplyDelete
  2. hari ni pergi lagi. baru makan assam laksa.. memang sedap..lazat!

    ReplyDelete
  3. boleh cuba nih...kenny roger tu dah tutup ker?!!

    ReplyDelete
  4. kenny roger masih ada..sebelah sidewalk tu pulak tp dah lama tak pergi..hehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...