In

Jalan2 di Kota Damansara ~ Bandar Kinrara

sebelum perjumpaan dengan rakan2 blogger di Ice Room, aku dan zcat kan pergi berjalan2 di uptown/downtown? entah aku tak berapa reti sangat pergi tempat2 ini. selalu ada je yang tukang bawa. nak pergi sendiri tak pernah lepas. hehe. jadi kat sini aku share sikit apa benda yang ada. tapi belum meriah lagi. sebab jam 730mlm kan.
 tapi malam tu kami tak makan sebab dah fikir nak makan di Ice Room





kemudian selepas perjumpaan blogger malam tu, kami menyinggah di Old Town untuk minum2. masa tu dah jam 12 lebih, tak ramaila pengunjung. suasana pun sejuk dan sunyi je...


 senyum ada makna!
 okay zcat bagi gelang yang ditempah khas..ehehe..sukanya....
terus pakai.

Related Articles

4 comments:

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...