In

Be 24 cik Yuyui! ~ Part 1

27 Dec 2010 lepas birthday cik yuyui @ fahada. cik yuyui baru masuk 24 tahun. eh 9 tahun eh kita beza..tapi muka mak macam 23 je kan...ehehehehe...

ok, di ofis cik yuyui ini adalah paling muda dalam dept account. di unit property, aku panggil dia anak, Ping-kakak dan aku mak. hahahaha cuma dia takde bapak je. ok berhenti mengarut. tapi inilah aku. sila terima.. dan sila baca apa yang kami buat untuk celebrate birthday cik yuyui.

aku tak bagi hadiah. Ping @ chen-chen dah bagi banyak di pagi2 hari lagi. cik yuyui terlebih gembira. macam nak menitik air mata dia. tapi mak dia tak kasi apa2 lagi. sila bersabar. mari pergi makan.






cik yuyui dan chen-chen, mesti peluk2 sebab dapat hadiah banyak. mak tak mahu letak gamba sendiri sebab minggu ni minggu comot. sapu bedak je pergi kerja.

Related Articles

4 comments:

  1. salam..
    macam sedap jek makanan tuh..kat mana ni cik eric

    ReplyDelete
  2. Selamat Ulangtahun Kelahiran to CIK YUYUI. Moga sejahtera selamanya. Seronok bila ada kawan yang sudi meraikan dan menghargai.

    Woow! kopi tu sungguh mengancam!

    ReplyDelete
  3. jinkamen; kat secret recipe je.

    kak azie; menghargai org dan kita dihargai. bukan nak pujian pun kak, cuma nak bagi org rasa gembira...kopi memang sedap.!!

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...