In

Dari mana nama eri-chan datang?

sesi pengenalan diri. hahahaha..setelah sekian lama membuat entry blog. tiba2 fikir tak mahu letak banyak2 gambar. tiba2 rasa dah terlebih dedah. tiba2 rasa nak sorok diri sebab malu. tiba2 teringat adik cakap nak share seantara dunia ke? wah..tajam menikam kan.
eri. part of my 1st name. chan. coming from sakura-chan. 1 watak animasi dalam cerita Naruto. sila percaya. sebab terlalu suka membaca, menonton animasi naruto. owh sekarang je tak tengok lagi. naruto dah besar. dah maca takde lawak bodoh dia. naruto sukakan sakura. tapi sakura suka sasuke. dan sasuke masuk geng jahat. naruto cari sasuke nak sedarkan dia. dan sakura sedih. sekarang tak tahula jika sakura dah suka naruto pulak. sebab naruto diminati orang lain. budak perempuan pelik. dengan mata yang pelik. lupa nama dia.

what is my real name? tak perlu tahu. kawan2 yang tahu pun jangan mentionkan di ruang komen ya. sengaja tak mahu bagitahu. cukupla nama terdedah di rekod pendaftaran surat beranak, kad pengenalan, polis sebab kes saman, JPJ sebab ada kereta, UKM sebab ambil degree dan penuhi kursus UBS.

maksud eri dalam bahasa Jepun ialah kolar baju. suka pakai baju ada kolar tak?

Related Articles

6 comments:

  1. aku dah agak ko mesti suka citer jepun..haha!
    tp unik tau name ni..aku suka :)

    ReplyDelete
  2. oooo skrg dah taulah mana timbulnya eri chan tu...nama yg unik....

    ReplyDelete
  3. nama budak pompuan tu hinata la...yang duk kat raub tu sape? anta atau siapa?

    pm ke inbox aku, kedai buat cermin tempohari...
    man_apache@yahoo.com, terima kasih.
    (dak cheroh/raubian)

    ReplyDelete
  4. MDT; aku penggemar tegar..ahahaha...

    hanim; hehehe...

    abdul rahman; weh sapekah anda??

    ReplyDelete
  5. ko mem dari kegilaan naruto...cam megat ..huhuuh...aku pasni pun nak low profile..gambar kena kurang kan la ...laki dah sound..opssssss

    ReplyDelete
  6. mimy; sejak ada laki kans....hehehe...eh suami la...kena taat laaaa

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...