Sunday, December 12, 2010

Masa Untuk Mandi!

manusia mandi setiap hari..ada jugak yang tak mandi berhari2. ada yang mandi 1 hari berkali2 supaya wangi. ada juga mandi berkali2 pun tapi tetap tak wangi. hygiene diri mahu dijaga. supaya orang keliling rasa selesa. minyak wangi disembur sebagai penyedap rasa. tapi kalau memang peluh dia busuk?

setelah 2 bulan tak mandi..aku pergi hantar my baby pergi mandi dengan vacuum sekali. RM8 je. di Bukit Indah. kali pertama hantar, tapi aku puas hati. tukang cuci seperti budak sekolah yang mengambil upah ketika musim cuti sekolah. tukang vacuum macam mat Bangla. bos pulak nampak budak melayu kita. tak kisah yang penting nanti nak pergi kenduri..takla malu nak drive baby..ahahaha..
siram, sabun..cuci, vacuum..balik.
Previous Post
Next Post

About Author

2 comments:

  1. nok kereta aku pulak penih dengan taikkkk burung, bahana parking dkt bawah pokok belakang ampang point tuh. nak bawak mandi, nan ado sempatnyeeee

    ReplyDelete
  2. pergi mandi...kang keta tu nak bawak kawen...hehehe

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.