In Blogger

Rentetan Perjalanan Pertemuan Dengan Blogger Di Ice Room

rentetan perjalanan.

  1. ke BK5, Puchong untuk jemput zcat.- masuk Balakong, kemudian salah keluar jalan ke Seri Kembangan dikiri. sepatutnya masuk kanan ke Taman Teknologi Malaysia. dah elok masuk jalan ke Puchong, terlepas simpang ke BK5..sudahnya masuk Taman Perindustrian Kinrara. sesat. keluar balik, buat u-turn di underbridge overhead ke bandar Puchong.pandaiii....
  2. zcat take turn driving to Kota Damansara - guna LDP dan masuk simpang kiri church. jalan memang jammed sebab penganut Kristian nak pergi sembahyang. jalan terus ikut laluan ke Tropicana. kemudian kami ke Masjid berwarna Kuning. motif? hehehe.
  3. dah habis solat pergi gerai2 ala downtown di Kota Damansara. zcat snap2 gambar sebab nak bagi "kawan: dia ni update blog..hehehehe. lepas tu sempat dia beli satu beg nak isi barang2 kat bonet kereta katanya. sempat juga pergi minum2 air. haus..
  4. dah masuk Isyak, kami pergi Petronas pula untuk tunaikan kewajipan. senang nanti dah jumpa confirm lama. nak lewat2 solat ni ada yang mengantuk. tanggungjawab tetap kena buat tak kirala jam 1-2pagi..
  5. tepat jam 9 malam kami sampai Ice Room. saudara Mazidul dah pun buat entry. macam biasa, kena tunggu email dari zcat baru dapat buat cerita. sumber ilhamku kan..

Related Articles

3 comments:

  1. salam..
    sesat ghupenye yekk....tapi takla lewat sangat sampai kan..apa pun Best jumpe ngan bloggers semua..nanti ada lagik gath camnih..mesti pergi lagi lerr

    ReplyDelete
  2. eheh...begitulah kerjanye driving sesat ajer...hahaha..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Weekly Popular

loading...