In

Nomad Masuk Rumah - Bukan Bilik...weeeeeee

memindah bukan kerja senang. dah pack barang kena unpack pulak...masak!
 angkut dengan keta
 cari kiblat
 cari line internet & wiFi dulu
heheh..pengsan!..almari2 dah masuk bilik. peti ais & washing machine dah kat dapur

lepas ni kena beli tikar getah...huahua...apapun tq to Ping for helping me..

Related Articles

3 comments:

  1. pengsan aku nengok umah ko....aku pening gak ni nak ngemas umah puchong

    ReplyDelete
  2. byk jugak nak mengemas tu..plahan2 ok..nak tolong boleh tapi darissa tu nk letak mana...heeeee

    ReplyDelete
  3. mimy; ko ada gak laki..

    hanim; dah siap kemas pun..ehehehe..

    ReplyDelete

Dilarang menyalin atau menyiar semula hasil penulisan dalam blog ini di dalam apa jua bentuk medium.

Penulis tidak bertanggungjawab atas komen-komen pembaca.

Komen spam akan dibuang serta-merta.

Comments

Nuffnang

Weekly Popular

Adnow

loading...